Продавець Твоё здоровье в твоих руках! розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
186 відгуків
+380 (96) 749-09-34
+380 (63) 500-74-45
(UA), Київ, Україна
Кошик
Інтернет-магазин - "Твоє здоров'я у твоїх руках"! Якісна та натуральна продукція для всієї родини! 😉
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Екстракт алое пропіленгліколевий, рідкий екстракт алое, актив для косметики (100 мл.), фото 2Екстракт алое пропіленгліколевий, рідкий екстракт алое, актив для косметики (100 мл.), фото 3

Екстракт алое пропіленгліколевий, рідкий екстракт алое, актив для косметики (100 мл.)

266 грн

Показати оптові ціни
  • На складі
  • Оптом і в роздріб
Екстракт алое пропіленгліколевий, рідкий екстракт алое, актив для косметики (100 мл.)
Екстракт алое пропіленгліколевий, рідкий екстракт алое, актив для косметики (100 мл.)На складі
266 грн
Купити
+380 (96) 749-09-34
  • +380 (63) 500-74-45
Купити
+380 (96) 749-09-34
  • +380 (63) 500-74-45
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Пропіленгліколевий екстракт алое

 

  1.  Опис продукту.
  2.  Корисні властивості.
  3.  Застосування в косметології.
  4.  Ефект від застосування.
  5.  Рекомендації щодо використання.
  6.  Переваги нашої продукції.

 

 

1. Опис продукту

 

           Пропіленгліколевий екстракт алое – сучасний продукт галузі косметології, що активно використовується при промисловому та домашньому виготовленні косметики. Як рідка база використовується пропіленгліколь, що має ряд переваг:

 

  •  Здатністю розчиняти жиро- та водорозчинні рослинні компоненти.
  •  Збільшувати строк використання продукції.
  •  Доставляти цінні компоненти косметики вглиб дерми.

 

 

           Алое збагачує продукт фітогормонами, ферментами, полісахаридами, вітамінами А, С, В, які благотворно впливають на стан епідермісу та волосся.

 

 

2. Корисні властивості

 

           Екстракт алое віра пропіленгліколевий, завдяки високій концентрації біоктивних компонентів, делікатному впливу на організм і збалансованому складу, має такі корисні властивості:

 

  •  Заспокійливим.
  •  Імуномодулюючим.
  •  Регенеруючим.
  •  Протизапальний.

 

 

           Ефективно знімає свербіж при укусах комах та дії побутових подразників (пральних та миючих засобів, дезодорантів), можна купити екстракт алое віра ПГЕ як засіб швидкої допомоги в побуті.

 

 

3. Застосування у косметології

 

          Делікатність впливу дозволяє застосовувати концентрат алое для догляду за чутливою, роздратованою, дитячою шкірою. Вміст фітогормонів та цукрів робить пропіленгліколевий екстракт алое універсальним компонентом для антивікової косметики:

 

  •  Кремов.
  •  Кошти для очищення шкірних покривів.
  •  Масок та аплікацій.

 

 

           Здатність до регенерації дерми дозволяє використовувати рослинний екстракт у виготовленні сонцезахисної косметики

 

.

4. Ефект від застосування

 

Регулярний догляд за епідермісом за допомогою косметики на основі пропіленгліколевого екстракту алое сприяє:

 

  •  Загоєнню мікроушкоджень.
  •  Звуження часу.
  •  Зменшення запалень.
  •  Поліпшення стану шкірних покривів при псоріазі.

 

 

           Дозволяє відновити водно-ліпідний баланс, тому може використовуватися для регулювання жирності шкіри голови, зменшення випадання волосся, боротьби з лупою.

 

 

5. Рекомендації щодо використання

 

           Простота роботи з пропіленгліколевим екстрактом алое дозволяє активно використовувати засіб при виготовленні мила ручної роботи або домашньому виробництві косметики. Висока концентрація активних компонентів вимагає дотримання таких пропорцій речовин, що діють:

 

  •  У кремах, сироватках – до 20%;
  •  У гелях для душу, очищаючих засобах, шампунях – до 10%;
  •  У милі, кондиціонерах для волосся – 2-5%.

 

 

           Допускається одночасне використання кількох косметичних продуктів на основі екстракту алое.

 

 

6. Переваги нашої продукції

 

           Компанія «Натуралісімо» спеціалізується на виготовленні косметичних засобів для професійного використання. Вигідно купити рослинні екстракти в Україні безпосередньо у виробника можна, відвідавши фірмовий веб-сайт «Натуралісімо» або зателефонувавши до нашого консультанта.

 

 

Наші переваги:

 

  •  Використання 100% натуральної сировини.
  •  Внутрішній контроль якості.
  •  Низькі ціни.
  •  Доставка продукції будь-якою кур'єрською компанією.
Характеристики
Основні
Виробник Naturalissimo
Країна виробникУкраїна
Форма випускуРідина
Тип екстрактуРослинний
Об`єм100
Інформація для замовлення
  • Ціна: 266 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner