Сироп Артишок – м'ята (100 мл.) – для підтримки та нормалізації функцій печінки, жовчовивідних шляхів.
279 ₴
- Готово до відправки
Сіроп Артишок - м'ята
- Ефективний засіб при комплексному лікуванні захворювань печінки та жовчного міхура: хронічні гепатити, цироз печінки, хронічні холангіти та холецистити, токсичні ураження печінки, у тому числі алкогольна хвороба печінки.
- Має антибактеріальну дію, пригнічує життєдіяльність низки спороутворюючих бактерій та золотистого стафілококу.
- Має м'яку жовчогінну дію, сприяє виведенню холестерину.
- Посилює антитоксичну функцію печінки, знімає спазм та нормалізує обмін речовин.
Склад: глюкозно-фруктозний сироп, екстракт артишоку, екстракт м'яти, консервант сорбат калію (Е 202).
Глюкозно-фруктозний сироп (ГФС-30) – це натуральна підсолоджувальна речовина, отримана з кукурудзи шляхом послідовного ферментативного розрідження та оцукрювання крохмалю до високоглюкозного сиропу, і перетворенням частини глюкози на фруктозу, сироп піддають очищенню активованим вугіллям та іонообмінними смолами, знезаражують на. До складу ГФС-30 входить глюкоза, фруктоза, дисахарид мальтози, а також сироп не містить у своєму складі штучних чи синтетичних речовин, а також харчових добавок.
При виробництві не використовується генетично модифікована сировина, а сироп має незмінно гарантовану якість. Цей сироп також призначений для часткової або повної заміни цукру по всій групі високоцукрових фруктових консервів та наповнювачів.
Екстракт артишоку - застосовується при хворобах печінки і жовчного міхура, зокрема, гепатиту, жовчнокам'яної хвороби і при запорах, так як рослина підвищує вироблення жовчі і має потужну жовчогінну дію. А це прискорює виведення з печінки отруйних речовин. У листі міститься препарат цинарин, який якраз і зумовлює жовчогінну дію на організм та відновлює клітини печінки. Цинарин ще суттєво знижує рівень холестерину в крові та жирних кислот. Сечогінні властивості артишоку обумовлені присутністю органічних кислот, флавоноїдів та солей калію.
Екстракт м'яти завдяки вмісту екстракту листя м'яти пригнічує життєдіяльність ряду спороутворюючих бактерій та золотистого стафілокока. Має жовчогінну дію з активним висновком холестерину та холатів, посилює антитоксичну функцію печінки, знімає спазм та нормалізує обмін речовин. М'яту перцеву вводять до складу зборів для лікування холециститів, гепатитів та жовчнокам'яної хвороби.
Сорбат калію (Е 202) - калієва сіль сорбінової кислоти є природним, безпечним консервантом і широко застосовується при консервуванні продуктів.
Рекомендації щодо застосування: для підтримки та нормалізації функції печінки, жовчовивідних шляхів та жовчного міхура; у складі комплексних оздоровчих програм.
Рекомендовані дози: дорослим та дітям по 1-2 чайній ложці на день за 30 хвилин до їди. Приймати один місяць. При необхідності можна повторити два-три рази на рік
Протипоказання: Індивідуальна чутливість до компонентів фітопродуктів, вагітність, період годування груддю.
Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря.
Не є лікарським засобом.
Призначення: для печінки, жовчовивідних шляхів та жовчного міхура
Категорія: здорова печінка.
Тип застосування: за рекомендацією лікаря або у складі комплексних програм оздоровлення.
Активні компоненти: екстракт артишоку, екстракт м'яти.
Форма випуску: полімерний флакон 100 мл.
Основні | |
---|---|
Виробник | Рослина Карпат |
Країна виробник | Україна |
Форма випуску | Рідина |
Об`єм | 100 мл |
Вікова група | Без обмежень |
- Ціна: 279 ₴